Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 20:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για αγορές άνω των 50 ευρώ.
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
Όλα τα προιόντα είναι άμεσα διαθέσιμα.

 Το mama24h.gr, μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται με χρέωση 3ευρώ για παραγγελίες έως 50ευρώ, και δωρεάν για παραγγελίες από 50ευρώ και πάνω, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής.

 

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των ταχυμεταφορέων (Γενική Ταχυδρομική, Speedex) και να παραδοθεί η παραγγελία σας στο χώρο σας.

Σε περίπτωση αντικαταβολής χρεώνεστε με επιπλέον με 1,50ευρώ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

Τα περισσότερα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, οπότε οι παραγγελίες σας αποστέλλονται συνήθως σε 1-3 ημέρες (χωρίς τα μεταφορικά). Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για την ακριβή μέρα αποστολής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, και θα σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της ή όχι .

 

mama24h | Official Newsletter

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι γραφτείτε στο newsletter μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait