Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 20:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

10% Έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο mama24h Official Newsletter.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες  άνω των 29 ευρώ.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες.

TEIFOC

logoTeifoc

 Για πάνω από 6 δεκαετίες, το eitech στην Pfaffschwende, η Θουριγγία έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή εργαλείων και καλούπια ποιότητας με ενσωματωμένο τμήμα πλαστικού έγχυσης. Πριν από 40 χρόνια, προσθέσαμε σε αυτές τις βασικές ικανότητες την εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή κιτ κατασκευής metal eitech. Με την επιτυχία τους με τους πελάτες παγκοσμίως, παρακολουθήσαμε την εσωτερική παραγωγή των κιτ τοίχου από τούβλο και, ως παγκόσμια καινοτομία, τα αντιβακτηριακά παιχνίδια anbac. Ζούμε για τα παιχνίδια, ήδη στην τρίτη γενιά, η eitech δεν είναι μόνο ένας πρωτοποριακός κατασκευαστής και κατασκευαστής παιχνιδιών, αλλά και με τις επιτυχημένες μάρκες New Classic Toys, VIGA Toys και Cubika, ένας επαγγελματικός συνεργάτης B2B στον τομέα των ξύλινων παιχνιδιών για τους χονδρεμπόρους παιχνιδιών και on-line πωλητές. Μια μοναδική πηγή για όλα - κάτω από αυτό το σύνθημα, παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε σχέση με τα παιχνίδια μας.

mama24h | Official Newsletter

Με την εγγραφή σας στον newsletter μας θα είστε από τους πρώτους που θα δουν τα  τελευταία προϊόντα, νέα και τις ειδικές προσφορές μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait