Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 17:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

10% Έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο mama24h Official Newsletter.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες  άνω των 29 ευρώ.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες.

SWEET DREAMERS

sweetdreamers

Η Lynda είναι μαμά έξι αξιολάτρευτων παιδιών και εφευρέτης της γκάμας προϊόντων SweetDreamers. Όταν το έκτο της παιδί, ο Bradley γεννήθηκε, φώναζε συνεχώς και ήταν ένας νυχτερινός αγώνας να τον βάλει στον ύπνο ... ένας αγώνας που συνεχίστηκε μέχρι που ήταν δυόμισι χρονών! Δοκίμασε τα πάντα κι  ανακάλυψε ότι ένας από τους πιο αξιόπιστους τρόπους ήταν να σβήσει τα φώτα, να σβήσει την ηλεκτρική σκούπα και να τον βάλει στη βρεφική κούνια ... έτσι θα κοιμόταν μέσα σε λίγα λεπτά!

Τότε έψαχνε στο Διαδίκτυο για οποιαδήποτε προϊόντα θα την βοηθούσαν με το πρόβλημα της και γρήγορα συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε τίποτα κατάλληλο εκεί έξω. Ήταν αποφασισμένη να επινοήσει μια σειρά προϊόντων που όχι μόνο θα βοηθούσαν στην ανακούφιση των ανήσυχων μωρών και των μικρών παιδιών, αλλά θα βοηθούσαν επίσης στην διεξαγωγή ενός υγιούς ύπνου, οπότε όλοι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από μια ξεκούραστη νύχτα.

Η Lynda εφήυρε τον ewan το πρόβατο! Για τα επόμενα χρόνια έψαξε το πρόβλημα όσο το δυνατόν βαθύτερα, αποσπώντας πολύτιμες πληροφορίες από εμπειρογνώμονες του ύπνου, πανεπιστημιακά τμήματα και επαγγελματίες του τομέα της ιατρικής. Επίσης, συμβουλευόταν από ομάδες φροντίδας του μωρού και τις ομάδες σχεδιασμού προϊόντων και, φυσικά, ερευνούσε πολλούς γονείς με μικρά μωρά.

Επιτέλους, μετά από 7ετή αναζήτηση πληροφοριών, γεννήθηκε η γκάμα προϊόντων SweetDreamers.  Τα τελικά προϊόντα έχουν σχεδιαστεί σχολαστικά και ερευνήθηκαν με τη βοήθεια ειδικών και μετά από αυτό το διάστημα είναι πραγματικά ένα όνειρο!

Τα προϊόντα ύπνου SweetDreamers θα κάνουν το όνειρο σας πραγματικότητα! 

mama24h | Official Newsletter

Με την εγγραφή σας στον newsletter μας θα είστε από τους πρώτους που θα δουν τα  τελευταία προϊόντα, νέα και τις ειδικές προσφορές μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait