Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 20:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

10% Έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο mama24h Official Newsletter.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες  άνω των 29 ευρώ.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες.

SUPERMAG

supermaglogo

Η σειρά Supermag μαγνητικών ράβδων και σφαιρών κατασκευάζεται αποκλειστικά από την ιταλική εταιρεία Plastwood Italia s.r.l.

Η ιστορία των Supermag Toys ξεκινάει τον Αύγουστο του 1998, όταν ο Edoardo Tusacciu έφερε για πρώτη φορά αυτή την καινοτόμο σειρά προϊόντων στην αγορά.
Οι μαγνητικές ράβδοι και οι σφαίρες της Supermag συνδέονται με τρόπους που επιτρέπουν την κατασκευή έργων σχεδόν απεριόριστης φαντασίας. Τα προϊόντα Supermag επιτρέπουν επίσης στα δημιουργικά μυαλά όλων των ηλικιών να βλέπουν τη σχεδόν μαγική δύναμη του μαγνητισμού στη δράση τους στα σπίτια τους ή στις αίθουσες διδασκαλίας.

Σήμερα, η Supermag Toys κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία των κατασκευαστικών παιχνιδιών και είναι μια εταιρεία που ωθεί πάντα την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων προϊόντων. Τα προϊόντα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Σαρδηνίας από τα καλύτερα υλικά και χρησιμοποιούν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και παράγονται σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα.

Τα παιδιά θα είναι πλέον σε θέση να δημιουργήσουν τον δικό τους μοναδικό κόσμο, που αποτελείται από σπίτια, κάστρα, αεροσκάφη, οχήματα, ζώα και μορφές διαφόρων μορφών, τόσο γεωμετρικών όσο και μη γεωμετρικών. Με λίγα λόγια, ο στόχος της ομάδας Supermag Toys είναι να επιτρέψει την καθαρή δημιουργικότητα και την απόλυτη διασκέδαση!

mama24h | Official Newsletter

Με την εγγραφή σας στον newsletter μας θα είστε από τους πρώτους που θα δουν τα  τελευταία προϊόντα, νέα και τις ειδικές προσφορές μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait