Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 17:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

10% Έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο mama24h Official Newsletter.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες  άνω των 29 ευρώ.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες.

SUMMER INFANT

summer

Γνωρίζουμε ότι μόλις φτάσει το μωρό σας, όλα αλλάζουν. Αν και αυτό το μικρό νέο άτομο στην αγκαλιά σας δεν θα είναι πάντα τόσο μικρό, σε κάθε ηλικία και στάδιο, θα σας έχει πάντα. Ακριβώς όπως σας κοιτάζουν για τα πάντα, μπορείτε να κοιτάξετε εσείς εμάς. Για πάνω από τρεις δεκαετίες, τα προσεκτικά σχεδιασμένα, πρωτοποριακά προϊόντα φροντίδας βρεφών και μικρών παιδιών έχουν κάνει την οικογενειακή ζωή ευκολότερη, ασφαλέστερη και πιο διασκεδαστική. Όλα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις καθημερινές στιγμές που έχουν σημασία τώρα.  Στην Summer ™, είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε την  ώρα του μπάνιου, των γευμάτων και τον χρόνο παιχνιδιού κάθε φορά μεταξύ εσάς και του μωρού σας, ξεχωριστό! Η γονική μέριμνα μπορεί να είναι συναρπαστική, κουραστική, όμορφη, δύσκολη και ικανοποιητική - συχνά όλα ταυτόχρονα. Θα σας βοηθήσουμε να την μετατρέψετε σε κάτι μαγικό!  Το μωρό σου έχει εσένα, κι εσύ εμάς!

mama24h | Official Newsletter

Με την εγγραφή σας στον newsletter μας θα είστε από τους πρώτους που θα δουν τα  τελευταία προϊόντα, νέα και τις ειδικές προσφορές μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait