Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 17:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

10% Έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο mama24h Official Newsletter.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες  άνω των 29 ευρώ.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες.

SMASH

smashlogo

Η Smash Enterprises είναι μια αυστραλιανή μάρκα, που πλέον έχει εμπορικό σήμα του κόσμου! Οι οικογένειες της Αυστραλίας αγαπούν τα προϊόντα Smash για την ποιότητα, την ανθεκτικότητα και τα εξαιρετικά σχέδια τους. Όλοι οι ιδιοκτήτες και διευθυντές του Smash έχουν νέες οικογένειες και βλέπουμε άμεσα το πάθος που έχουν τα παιδιά για το περιβάλλον και για τη διάσωση του πλανήτη μας. Είναι οι δημιουργοί της Γυμνής Ημέρας Τροφίμων στην Αυστραλία.. Ανεξάρτητα από το προϊόν Smash που διαθέτετε στο σπίτι σας, γνωρίζετε ότι είναι αξιόπιστο, πρωτότυπο και γεμάτο Smash στάση. Το Smash είναι ένα χτύπημα με οικογένειες σε όλο τον κόσμο που θέλουν υπέροχα προϊόντα και σχέδια που δεν κοστίζουν στον κόσμο. Είναι παθιασμένοι με αυτό που παράγουν. Πάντα προσπαθούν να είναι καινοτόμοι και συναρπαστικοί. Είναι 100% Αυθεντικοί, 100% Ποιοτικοί, 100% Σχεδιασμός. Είναι υπογράφοντες στο Αυστραλιανό Σύμφωνο Συσκευασίας και αναζητούν τρόπους μείωσης της ποσότητας των αποβλήτων που δημιουργούνται μέσω της συσκευασίας και των λειτουργιών μας.

mama24h | Official Newsletter

Με την εγγραφή σας στον newsletter μας θα είστε από τους πρώτους που θα δουν τα  τελευταία προϊόντα, νέα και τις ειδικές προσφορές μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait