Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 20:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

10% Έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο mama24h Official Newsletter.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες  άνω των 29 ευρώ.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες.

SMART GAMES

Smart-Game-Logo

Στην εταιρεία SmartGames πιστεύουνε ότι η μάθηση μέσω του παιχνιδιού είναι μία από τις πιο σημαντικές έννοιες στην ανάπτυξη των παιδιών. Μέσω του παιχνιδιού, τα παιδιά μπορούν να μάθουν γνωστικές, κοινωνικές και γλωσσικές δεξιότητες και να δημιουργήσουν την αυτοπεποίθηση που απαιτείται για την πλοήγηση στις προκλήσεις της ζωής. Αλλά πώς εμπλέκεται το SmartGames σε αυτή τη διαδικασία; Γιατί τα παιχνίδια μας είναι τέτοιες λύσεις για γονείς και εκπαιδευτικούς που αναζητούν ευκαιρίες Play & Learn; Χαίρομαι που ρωτήσατε! Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς τα SmartGames αντιμετωπίζουν μερικές από τις βασικές αρχές της μάθησης μέσω του παιχνιδιού. Όλα τα SmartGames βασίζονται σε διάφορες γνωσιακές δεξιότητες, καθώς οι παίκτες επιλύουν τις προκλήσεις τους. Για να δείξουμε αυτό το σημείο, εικονίζουμε πραγματικά τις πιο σημαντικές γνωστικές δεξιότητες που ασχολούνται με κάθε παιχνίδι ακριβώς πάνω στο κουτί.

 

mama24h | Official Newsletter

Με την εγγραφή σας στον newsletter μας θα είστε από τους πρώτους που θα δουν τα  τελευταία προϊόντα, νέα και τις ειδικές προσφορές μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait