Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 20:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

10% Έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο mama24h Official Newsletter.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες  άνω των 29 ευρώ.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες.

SAFTA

safta

Η SAFTA, μια εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την εμπορευματοποίηση σχολικών ειδών, έχει συμπεριλάβει, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής της στρατηγικής, τη δέσμευση προς τα διάφορα ενδιαφερόμενα μέρη, τους πελάτες της και την κοινωνία γενικότερα, να προσαρμόσουν τις διαδικασίες της στο πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9001.
Εμείς έχει δεσμευτεί να καλύψει τις ανάγκες των ενδιαφερομένων μερών, να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους και να προσπαθήσει να υπερβεί τις προσδοκίες τους και να ενεργήσει σύμφωνα με καλές επαγγελματικές πρακτικές που διασφαλίζουν την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. Για αυτό, η Διοίκηση διαθέτει ικανό προσωπικό, εκπαιδευμένο και εμπλεκόμενο στην επίτευξη των καθορισμένων στόχων, αφοσιωμένο στην εταιρεία και συνεπώς στους πελάτες της.

mama24h | Official Newsletter

Με την εγγραφή σας στον newsletter μας θα είστε από τους πρώτους που θα δουν τα  τελευταία προϊόντα, νέα και τις ειδικές προσφορές μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait