Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 20:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

10% Έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο mama24h Official Newsletter.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες  άνω των 29 ευρώ.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες.

LEARNING TUBE

LERNING TUBE LOGO

Στην K-TΟΥΖ δεν φτιάχνουμε απλώς παιχνίδια… δημιουργούμε στιγμές τόσο μοναδικές όσο οι άνθρωποι με τους οποίους τις μοιραζόμαστε.

Η δραστηριότητα μας σαφής και ξεκάθαρη, να παράγουμε παιχνίδια που φέρνουν χαμόγελα. Παιχνίδια που στηρίζονται σε διαχρονικές ιδέες και διαθέτουν μοναδική ταυτότητα. Παιχνίδια που παρασύρουν δημιουργικά, διακρίνονται για την ποιότητα τους και απευθύνονται σε όλους εκείνους τους εναπομείναντες ρομαντικούς, που αναζητούν ποιοτικές εναλλακτικές ψυχαγωγίας και αλληλεπίδρασης με τους ανθρώπους που αγαπούν.

Φυσικά όλα αυτά σε μια σύγχρονη εκδοχή, όπου νέοι άνθρωποι γεμάτοι όρεξη, δημιουργούν, αξιοποιούν γνώσεις, εμπειρίες και νέες τεχνολογίες και με όχημα την αγάπη και το μεράκι για καλά, ποιοτικά παιχνίδια, έρχονται να προσφέρουν νέες καινοτόμες διαδραστικές επιλογές, που εξελίσσουν την παραδοσιακή λογική των επιτραπέζιων παιχνιδιών.

Αυτή είναι η Κ-ΤΟΥΖ, μια εταιρία, μια ομάδα νέων, που σε πείσμα των καιρών επιμένει ελληνικά, επενδύει στη δημιουργικότητα, καινοτομεί, εξελίσσει και παράγει παιχνίδια που προάγουν αξίες, γνώσεις και εμπειρίες.

Σκοπός μας… να έχουμε όλοι τη δυνατότητα πρόσβασης σε ευχάριστες δημιουργικές στιγμές, παρέα με τα παιδιά μας, τους γονείς μας, τους φίλους μας και όσους μας αγαπούν.

2017: Συστήνοντας τη νέα γενιά εκπαιδευτικών παιχνιδιών

Η πρώτη εκπαιδευτική σειρά επιτραπέζιων παιχνιδιών «Learning Tube» , είναι γεγονός!

100% Ελληνικά, τα Learning Tube σχεδιάστηκαν από την ομάδα της K-TOYZ και συναρμολογούνται στα κεντρικά της γραφεία της στην Θεσσαλονίκη και έρχονται να συστήσουν την νέα γενιά εκπαιδευτικών παιχνιδιών.

Αποτελούν την 1η εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών που το θεματικό της περιεχόμενο διαθέτει ισάξιο εκπαιδευτικό ενδιαφέρον για όλους τους παίκτες κάθε ηλικίας. Έτσι αποτελούν τα πρώτα παιχνίδια στα οποία μπορούν να συμμετέχουν ενεργά και ουσιαστικά, αποκομίζοντας χρήσιμες γνώσεις όλα τα ηλικιακά γκρουπ χωρίς περιορισμούς.

Ταυτόχρονα είναι η πρώτη σειρά παιχνιδιών όπου το παιχνίδι δεν σταμάτα στις κάρτες του παιχνιδιού αλλά συνεχίζεται online, σε βάση δεδομένων που εμπλουτίζεται και ανανεώνεται διαρκώς με νέες κάρτες – ερωτήσεις.

mama24h | Official Newsletter

Με την εγγραφή σας στον newsletter μας θα είστε από τους πρώτους που θα δουν τα  τελευταία προϊόντα, νέα και τις ειδικές προσφορές μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait