Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 17:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

10% Έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο mama24h Official Newsletter.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες  άνω των 29 ευρώ.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες.

JAQ JAQ BIRD

Jaq Jaq Bird

Γνωρίστε τη Grace, την καρδιά πίσω από το Jaq Jaq Bird®. Η Grace δεν είναι μόνο ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής της Jaq Jaq Bird, αλλά δηλώνει υπερήφανα ότι είναι από το Σικάγο και μητέρα 3 παιδιών. 

Η Jaq Jaq Bird® ξεκίνησε με ένα μικρό όραμα και ένα ακόμα μικρότερο χρηματικό ποσό. Ωστόσο, σήμερα η Jaq Jaq Bird® είναι μια ακμάζουσα μικρή εταιρεία που υποστηρίζεται από ομάδα ανθρώπων που εργάζονται σκληρά.

Η Jaq Jaq Bird® ξεκίνησε όταν η οικογένεια τηςGrace αγόρασε ένα μικρό μπανγκαλόου ενώ έμενε στην Washington DC. και προσέλαβε έναν εργολάβο για να επεκτείνει το μικρό σπίτι, καθώς η οικογένειά τους μεγάλωνε. Την εβδομάδα πριν γεννηθεί το τρίτο μωρό τους, χτύπησε το τηλέφωνο - ήταν το FBI. Ο εργολάβος ήταν απατεώνας, είχε πάρει τις αποταμιεύσεις τους και έφυγε αφήνοντας τους χωρίς θέρμανση, χωρίς νεροχύτη, χωρίς φούρνο, κλπ. Ο γιος της Grace γεννήθηκε, ενώ ο σύζυγός της δούλευε 12 ώρες βάρδια και κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρώσει τις εργασίες ανακαίνισης στο σπίτι. Ως οικογένεια των πέντε, δεν είχαν λειτουργική κουζίνα για σχεδόν έξι μήνες.

Το φαγητό σε εστιατόρια έγινε μια προφανής αναγκαιότητα για επιβίωση, αλλά τα τρία παιδιά της Grace δεν είχαν την δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα  να κόβουν σε κομμάτια τα μενού των εστιατορίων και να προκαλούν χάος! Αποφασισμένη να έχει ήρεμα οικογενειακά γεύματα,  η Grace εφήυρε το Mat Chalk, γνωστό ως το Doodle It & Go, το 2005. Είναι φιλικά σχεδιασμένα,το εξώφυλλο τους είναι από μαλακό ύφασμα σε διάφορα σχέδια και εσωτερικά το παιδί μπορεί να γράψει με κιμωλία.

Όταν τα είδαν οι υπόλοιπες οικογένειες που συναντούσαν στα εστιατόρια, η Grace συνέχισε να δημιουργεί περισσότερα σχέδια και πλησίασε μερικά τοπικά καταστήματα. Σύντομα, την κάλεσαν από την HGTV ζητώντας της να δουν τα σχέδια της. Η Grace έλαβε τόσες πολλές παραγγελίες που δεν προλάβαινε να τις φτιάξει καθώς συνέχιζε να ράβει η ίδια στο χέρι. Κατά έναν ειρωνικό τρόπο, οι πωλήσεις αυτές επέτρεψαν στη Grace και την οικογένειά της να ολοκληρώσουν την ανακαίνιση του σπιτιού τους και ιδρύθηκε επίσημα η Jaq Jaq Bird®.

ΗJaq Jaq Bird® έχει φιλοξενηθεί στο περιοδικό Forbes, το The Wall Street Journal, το HGTV, το CNBC, το NY Time Out Kids, το Rachel Ray, το περιοδικό Parents, το Washington Post, το Dwell Magazine και πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης.

Η Jaq Jaq Bird® έχει περήφανα συνεργαστεί με μάρκες όπως το Land of Nod, το Nordstrom, το Target, οι Aaron Brothers, η Anthropologie, το Container Store και άλλουςι διεθνείς λιανοπωλητές.

mama24h | Official Newsletter

Με την εγγραφή σας στον newsletter μας θα είστε από τους πρώτους που θα δουν τα  τελευταία προϊόντα, νέα και τις ειδικές προσφορές μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait