Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 17:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

10% Έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο mama24h Official Newsletter.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες  άνω των 29 ευρώ.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες.

HOUSE OF CRAFTS

HouseOfCrafts_Logo

Στο Hornchurch του Essex το 1991, ένα ανδρόγυνο άνοιξε ένα μικρό κατάστημα που ονομαζόταν Crafty Arts, το οποίο προμήθευε υλικά χειροτεχνίας με έκπτωση και υλικά για όλες τις ηλικίες. Αυτός είχε επιχειρηματικό μυαλό και αυτή ήταν πολύ δημιουργική και έτσι μεγάλωσε ηCrafty Arts. 

Το κατάστημα παρείχε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε μια διαφορετική πελατειακή γκάμα, από επαγγελματίες καλλιτέχνες μέχρι ενθουσιώδεις ερασιτέχνες.  ΗCrafty Arts μετακόμισε στη συνέχεια από το Ardleigh Green, Hornchurch στο εμπορικό κέντρο Lakeside και είχε ένα περίπτερο στην περιοχή Pavilion η οποία ήταν γνωστά για τα ιδιαίτερα καταστήματα της, έτσι η Crafty Arts ταιριαξέ ακριβώς με το ιδιαίτερο είδος που παρείχε.

Μέχρι τότε η Crafty Arts ήταν πιο γνωστή στο Lakeside για το φάσμα του 3D Decoupage.  Χρόνια αργότερα, η Crafty Arts αναζητούσε ένα πιο τοπικό κατάστημα, το οποίο θα είχε μεγαλύτερο χώρο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Βρήκε ένα ωραίο κατάστημα στην καρδιά του Brentwood, του Essex το οποίο είχε όλα όσα χρειάζονταν για να μεγαλώσουν την εταιρεία.  Με την πάροδο των χρόνων, καθώς η εταιρεία μεγάλωνε, τα προϊόντα αυξάνονταν με μια μεγαλύτερη γκάμα αναλωσίμων υλικών, υλικά για κατασκευή καρτών και παζλ και πολλά άλλα.

mama24h | Official Newsletter

Με την εγγραφή σας στον newsletter μας θα είστε από τους πρώτους που θα δουν τα  τελευταία προϊόντα, νέα και τις ειδικές προσφορές μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait