Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 17:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

10% Έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο mama24h Official Newsletter.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες  άνω των 29 ευρώ.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες.

FRESK

fresk

Η Fresk είναι μια ολλανδική μάρκα με ειδικά βρεφικά προϊόντα. Η συλλογή μωρών της Fresk είναι φρέσκια, γλυκιά, περίεργη και λίγο ρετρό. Δημιουργούμε με αγάπη, τη χαρούμενη και πολύχρωμη συλλογή των μωρών μας. Από τις πιτζάμες, εώς τα μαντηλάκια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολυλειτουργικά. Η συλλογή Fresk έχει σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή  στην Ολλανδία και παράγεται με βιώσιμο τρόπο στην Ευρώπη. Χρησιμοποιούμε βιολογικό βαμβάκι για τα προϊόντα μας. Το βιολογικό βαμβάκι είναι υπέροχα απαλό για το δέρμα του μωρού και εξασφαλίζει ωραία εφαρμογή και μεγάλη άνεση στη φθορά. Η Fresk επιλέγει να κάνει βιολογικά προϊόντα! Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να είμαστε υπεύθυνοι για το περιβάλλον διαβίωσής μας. Γι 'αυτό και χρησιμοποιούμε οργανικό βαμβάκι. Πολλά προϊόντα έχουν την ετικέτα GOTS, μια παγκόσμια ετικέτα που εγγυάται την παραγωγή και επεξεργασία βιολογικού βαμβακιού. ΄Το λογότυπο της Fresk είναι  ένα νέο αεράκι και συμβολίζει μια νέα αρχή. Η Fresk συνδυάζει την ολλανδική σχεδίαση με ένα "άγγιγμα" της Σκανδιναβίας.

mama24h | Official Newsletter

Με την εγγραφή σας στον newsletter μας θα είστε από τους πρώτους που θα δουν τα  τελευταία προϊόντα, νέα και τις ειδικές προσφορές μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait