Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 17:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

10% Έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο mama24h Official Newsletter.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες  άνω των 29 ευρώ.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες.

DIAKAKIS

diakakis-logo

Η Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 και δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των σχολικών ειδών, ειδών χειροτεχνίας και γραφείου, παιχνιδιών και δώρων.

Με κεντρικά γραφεία και αποθήκες στην Θεσσαλονίκη, υποκατάστημα στην Αθήνα και με ένα μεγάλο και ολοένα αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών (πάνω από 5.000 σημεία πώλησης) στο λιανεμπόριο, όπως βιβλιοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών, γραφικής ύλης, είδη δώρων και super market, η εταιρία μας καλύπτει και ικανοποιεί τις ανάγκες ολόκληρης της ελληνικής αγοράς.

Παράλληλα, η εταιρία εξάγει τα προϊόντα της σε 48 χώρες όπως στην Κύπρο, στα Βαλκάνια (Σερβία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία, Αλβανία, κ.ά.), την Ευρώπη (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, κ.ά.), την Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία και την Καραϊβική.

mama24h | Official Newsletter

Με την εγγραφή σας στον newsletter μας θα είστε από τους πρώτους που θα δουν τα  τελευταία προϊόντα, νέα και τις ειδικές προσφορές μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait