Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 17:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

10% Έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο mama24h Official Newsletter.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες  άνω των 29 ευρώ.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες.

CHEEKY CHOMPERS

cheeky -logo

 Η Amy και η Julie είναι δύο μαμάδες-επιχειρηματίες που ξεκίνησαν την εταιρία Cheeky Chompers ενώ είχαν άδεια μητρότητας στα πρώτα τους παιδιά. Η ιδέα για τις σαλιάρες γεννήθηκε μετά από πολλές συναντήσεις με φίλους - όπου είδαν αμέτρητο φαγητό να πέφτει στα ρούχα και το πάτωμα καθώς επίσης και μωρά να τους τρέχουν τα σάλια!

Μερικές φορές οι πιο απλές ιδέες είναι πραγματικά οι καλύτερες: αν η σαλιάρα δεν μείνει σταθερή, γιατί να μην το επισυνάψεις στο μωρό; Μετά από εννέα μήνες μακράς σκέψης, έβαλαν την ιδέα αυτή σε δράση. Σχεδίασαν τις σαλιάρες, προμηθεύτηκαν τα καλύτερα υφάσματα και υλικά, δοκίμασαν τα πάντα για ασφάλεια και ποιότητα - και βρήκαν έναν έξυπνο κατασκευαστή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μετά από όλα αυτά, η σαλιάρα βγήκε τελικά τα ράφια το 2013.

Ήταν αποφασισμένες να δημιουργήσουν κομψά και καινοτόμα βοηθητικά εξαρτήματα μωρών για να κάνουν τη ζωή των γονέων λίγο πιο εύκολη. Όλα τα υφασμάτινα προϊόντα μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο, και είναι δοκιμασμένα σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα ασφαλείας.

 

 

mama24h | Official Newsletter

Με την εγγραφή σας στον newsletter μας θα είστε από τους πρώτους που θα δουν τα  τελευταία προϊόντα, νέα και τις ειδικές προσφορές μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait