Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 20:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

10% Έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο mama24h Official Newsletter.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες  άνω των 29 ευρώ.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες.

BABYONO

babyono

Από το 1990, η Babyono στηρίζει τους γονείς στη διαδικασία της παιδικής μέριμνας παρέχοντας τους τα προϊόντα που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του παιδιού. Εστιάζοντας σε δραστήριους γονείς που εκτιμούν την άνεση και τις λύσεις εξοικονόμησης χρόνου, σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας για να τα καταστήσουμε αξιόπιστα, εύχρηστα και εργονομικά. Λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις ανάγκες και των γονιών, ώστε το αποτέλεσμα της δουλειάς μας είναι ένα προϊόν που ανταποκρίνεται τέλεια σε αυτές. Η προτεραιότητά μας είναι η δημιουργία αντικειμένων που είναι ασφαλή στη χρήση και σχεδιασμένα σύμφωνα με τις δεσμευτικές οδηγίες και πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα παιχνίδια υπόκεινται σε λεπτομερείς δοκιμές προτού φτάσουν στα χέρια των παιδιών. Ο αυστηρός έλεγχος σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα προϊόντος, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μας εμπιστεύονται εκατομμύρια γονείς σε όλο τον κόσμο. Η φροντίδα μας για τα παιδιά ανταμείβεται επίσης με τη μορφή πολλών βραβείων. Τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει την αναγνώριση των γονέων σε διαγωνισμούς που διοργανώνονται από διάφορα περιοδικά γονέων: "Mam Dziecko", "Dziecko", "Rodzice". Κάνουμε ό, τι μπορούμε, έτσι ώστε κάθε μέρα να αισθάνεστε ικανοποιημένοι με το να είστε γονείς.

mama24h | Official Newsletter

Με την εγγραφή σας στον newsletter μας θα είστε από τους πρώτους που θα δουν τα  τελευταία προϊόντα, νέα και τις ειδικές προσφορές μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait