Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 17:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

10% Έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο mama24h Official Newsletter.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες  άνω των 29 ευρώ.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες.

B.BOX

box

Όταν είχαμε την ιδέα για το πρώτο μας προϊόν για μωρά το 2007, ποτέ δεν ονειρευτήκαμε ότι θα δημιουργούσαμε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα προϊόντα μωρών της Αυστραλίας.

Είχαμε ένα μεγάλο όραμα και ένα σταθερό σχέδιο. Είμαστε βέβαιοι ότι δημιουργήσαμε μια εταιρεία που απασχολεί τους καλύτερους ανθρώπους σε θέματα σχεδιασμού προϊόντων, μάρκετινγκ, πωλήσεων, χρηματοδότησης και επιχειρήσεων.

Έχουμε προωθήσει την Αυστραλιανή μας εφευρετικότητα σε περισσότερες από 35 χώρες και αγαπάμε το γεγονός ότι μπορούμε να περπατήσουμε σε περισσότερα από 800 καταστήματα στην Αυστραλία και να δούμε τις ιδέες μας πάνω στα ράφια.

Αλλά αυτό που μας δίνει τη μεγαλύτερη ώθηση, είναι να βλέπουμε τους γονείς και τα παιδιά να χρησιμοποιούν και να αγαπούν τα προϊόντα μας. Γιατί γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι το να γίνεις γονέας είναι μια συναρπαστική και μερικές φορές τρομακτική διαδικασία. Δημιουργήσαμε αυτό που χρειάζεστε όταν φεύγετε από το σπίτι, ταξιδεύετε με παιδιά, τα ταϊζετε ενώ είστε έξω κ.ο.κ. Προϊόντα που διευκολύνουν τη ζωή των γονέων και ενισχύουν τα παιδιά ώστε να είναι πιο ανεξάρτητα.

 Αυτό που κάνει το b.box μοναδικό είναι η σκέψη που δίνουμε στο σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την αισθητική. Προσεγγίζουμε διαφορετικά τον σχεδιασμό του προϊόντος, σκεπτόμενοι τους γονείς, τους έμπορους λιανικής πώλησης και φυσικά τα παιδιά.

Σκεφτόμαστε το παιδί και τον γονέα. Τι χρειάζεται ο καθένας από το προϊόν και πώς μπορούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση! Είναι αυτό που προκαλεί τις πιο δημιουργικές μας ιδέες και τις καλύτερες καινοτομίες προϊόντων και συνεχίζει να μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε προϊόντα που καλύπτουν ένα κενό στην αγορά και προσφέρουν κάτι πραγματικά μοναδικό.

Στο b.box, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και ελπίζουμε αυτό να ατνικατοπτρίζεται στα προϊόντα, στους ανθρώπους και στις συνεργασίες μας. 

mama24h | Official Newsletter

Με την εγγραφή σας στον newsletter μας θα είστε από τους πρώτους που θα δουν τα  τελευταία προϊόντα, νέα και τις ειδικές προσφορές μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait