Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 17:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

10% Έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο mama24h Official Newsletter.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες  άνω των 29 ευρώ.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες.

A little lovely company

alittlelovelycompany

Οι ιδρυτές και οι σχεδιαστές Judith de Ruijter και Nikki Hateley  ξεκίνησαν το Little Lovely το 2014 έχοντας ένα κοινό πάθος, να μετατρέψουν την διακόσμηση του παιδικού δωματίου σε μοναδικά κομμάτια με προσωπικό και δημιουργικό άγγιγμα.

Κάθε Little Lovely προϊόν στοχεύει σε μια αίσθηση διασκέδασης και ευτυχίας. Αυτή η φιλοσοφία έχει οδηγήσει σε μια μοναδική μάρκα που δεσμεύεται να σχεδιάζει προσιτά προϊόντα, καθιστώντας την καθημερινή ζωή λίγο πιο όμορφη.

Σήμερα, αυτό το Μικρό όνειρο οδήγησε σε μια εταιρεία με μια όμορφη ομάδα εργαζομένων, παρέχοντας πάνω από 3000 καταστήματα, διανομείς και αντιπροσώπους παγκοσμίως με την καθημερινότητα τους Loveliness!

Οι συλλογές, που παρουσιάζουν νέα αντικείμενα περισσότερες από 6 φορές το χρόνο (!), πωλούνται στα πιο καταπληκτικά καταστήματα όπως το Selfridges, η Gallery Lafayette, ο Hudson Bay, το Printemps, το El Corte Ingles, το MOMA και πολλά άλλα μικρά και μεγάλα καταστήματα Lovely παγκοσμίως!

Η συλλογή Little Lovely περιλαμβάνει σειρά από δημοφιλή φώτα νυχτερινής λήψης, κουτιά φωτός, μοναδικά banner λέξεων, φώτα νέον και πολλά άλλα αντικείμενα για παιδικά δωμάτια και διακοσμήσεις σπιτιού!

mama24h | Official Newsletter

Με την εγγραφή σας στον newsletter μας θα είστε από τους πρώτους που θα δουν τα  τελευταία προϊόντα, νέα και τις ειδικές προσφορές μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait