Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 17:00, Σάββατο 10:00-13:00 | +306980326564 | info@mama24h.gr

10% Έκπτωση
Με την εγγραφή σας στο mama24h Official Newsletter.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες  άνω των 29 ευρώ.
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παράδoση 1 έως 3 ημέρες.

Φίλτρα Αναζήτησης

Κατηγορία
Τιμή
€  € 
Print

Orchard Toys Shopping List

Κόστος
Τιμή πώλησης: 12,90 €
Please select a variant above.


Please select a variant above.

Περιγραφή

Το "Shopping list" είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι αντιστοίχισης και μνήμης, για πάνω από δεκαετία, είναι το νούμερο ένα Bestseller και έχει αποκτήσει το χρυσό βραβείο Mother and Baby Awards 2014,ως το καλύτερο παιχνίδι νηπίων.

Το "Shopping list" είναι το No1 εκπαιδευτικό παιχνίδι που δίνει αμέτρητα οφέλη στα παιδιά!

Μερικά από αυτά είναι:

Παίζοντας, τα ενθαρρύνει για συζήτηση και προάγει την φαντασία τους, βρίσκοντας πολλούς τρόπους για να παίζουν.

Τα βοηθάει να αναπτύξουν τις ικανότητες της αντιστοίχισης, τοποθετώντας την σωστή εικόνα στην λίστα αγορών τους και εξασκεί την μνήμη και τις παρατηρητικές δεξιότητες προσπαθώντας να θυμηθούν που τοποθετήθηκαν οι κάρτες με τα προιόντα που έχουν στην λίστα τους.

Μέσα από το παιχνίδι αναπτύσσουν προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες, μαθαίνοντας να παίζουν ομαδικά, να περιμένουν την σειρά τους, να χάνουν ή να κερδίζουν.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μαζέψουν όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στην λίστα αγορών τους και να τα βάλουν στο καρότσι τους. Ο πρώτος που ολοκληρώνει την λίστα του κερδίζει!
Το παιχνίδι "Shopping List" παίζεται γρήγορα, με απλό τρόπο και κρατάει το ενδιαφέρον των παιδιών! Οι παίκτες παίζουν με την σειρά, παίρνουν κάρτες με καθημερινά προιόντα όπως από ντομάτες και απορρυπαντικά μέχρι πίτσα. Αν αντιστοιχίσουν την εικόνα με την λίστα τους πρέπει να πουν δυνατά το προιόν και να το βάλουν στο καρότσι τους. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να παίξουν με πιο στρατηγικό τρόπο, πρέπει να θυμούνται που τοποθετήθηκαν οι κάρτες με τα προιόντα που έχουν στην λίστα τους. Νικητής είναι αυτός που πρώτος θα μαζέψει όλα τα προιόντα που έχει στη λίστα του και θα βάλει στο καλάθι ή στο καροτσάκι του!

Το παιχνίδι διαθέτει διάφορες "ιδιόρυθμες" λίστες αγορών πού περιλαμβάνουν από χαρτί μέχρι τάμπλετ και αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον για τα παιδιά. Ένας καταπληκτικός τρόπος να μάθουν τα παιδά είναι να τους κάνετε ερωτήσεις αν αναγνωρίζουν τα είδη που βρίσκονται στην λίστα τους να τα διαβάσουν αν μπορούν ή να τα πούνε δυνατα μέσα από ένα ταξίδι στο σούπερ μάρκετ! Παρόλο που το παιχνίδι είναι για 2-4 παίκτες, μπορεί να επεκταθεί και να παίξουν 6 ή 8 παίκτες αν προσθέσετε το παιχνίδι 'Clothes' ή 'Fruit and Veg' για μεγαλύτερες λίστες αγορών!

Είναι από τις αγαπημένες επιλογές του Amazon και έχει κατακτήσει πολλές φορές τις πρώτες θέσεις στα Best Selling του.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

Περιέχει:

2 καρότσια σουπερ μαρκετ
2 καλάθια σουπερ μάρκετ
4 λίστες αγορών
32 κάρτες προιόντων
1 φύλλο οδηγιών

Κατάλληλο για παιδιά από 3-7 ετών
Παίκτες 2-4

Σχετικά Προϊόντα Tooltip
Τιμή πώλησης: 13,50 €

Τιμή πώλησης: 17,90 €

Τιμή πώλησης: 17,90 €

Τιμή πώλησης: 17,90 €

mama24h | Official Newsletter

Με την εγγραφή σας στον newsletter μας θα είστε από τους πρώτους που θα δουν τα  τελευταία προϊόντα, νέα και τις ειδικές προσφορές μας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαφυλάσσουμε σε ασφαλές σύστημα. Το mama24h.gr προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
Please wait